Keittiöremontti Tampere ja lähialueet

Taidolla remontoidussa keittiössä on mukava kokkailla - ja hyväkuntoinen keittotila nostaa myös asuntosi arvoa. Remonttipalvelu Kujala Pentti suorittaa keittiöremontit yli 20 vuoden kokemuksella Tampereella ja lähikunnissa, kuten Lempäälässä, Nokialla, Kangasalla, Pirkkalassa ja Ylöjärvellä - ja sopimuksesta myös muualla. Meiltä saat toiveissasi olevan keittiön kustannustehokkaasti ja tietenkin ensiluokkaisella ammattitaidolla tehtynä.

Kaikki keittiöremontin työvaiheet meiltä

Olipa suunnitelmissasi minkälainen keittiö tahansa, meiltä saat urakan avaimet käteen -periaatteella, vanhan keittiön purkamisesta alkaen. Kauttamme saat myös kaikki tarvittavat laatoitustyöt sekä putkityöt ja sähkötyöt, joten asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia eri työvaiheiden ja aikataulujen yhteensovittamisesta. Lopputuloksena asiakkaan toiveiden mukainen ja viimeistä silausta myöten taidolla tehty keittiö, joka kestää käyttöä - ja tietenkin katsetta - vuosien ajan.

Tee tarjouspyyntö jo tänään!

Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö tai kysy lisää palveluistamme. Ennen tarjouksen jättämistä käymme paikan päällä kartoittamassa kohteen tarkan tarjouksen laskemista varten. Muista, että kauttamme saat Gastro-keittiöt myynti- ja asennuspalveluineen!