Kylpyhuoneremontti Tampere ja lähikunnat

Taidolla remontoitu kylpyhuone on näyttävän näköinen ja se myös kestää käyttöä vuosien ajan. Kun tarvitset kylpyhuoneremonttia Tampereen suunnalla, ota yhteyttä Remonttipalvelu Kujala Pentti:in. Me suoritamme remontit alusta loppuun 20 vuoden kokemuksella, laajalla alueella: Tampereella, Pirkkalassa, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä ja Kangasalla sekä sopimuksen mukaan myös kauempana.

Toiveidesi kylpyhuoneremontit ammattitaidolla

Meiltä saat itsesi näköisen ja oloisen kylpyhuoneen, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan toteutettuna. Kartoitamme kohteet aina ennalta tarkan tarjouksen laskemista varten, joten voimme sovittaa esim. materiaalihankinnat budjettiisi sopiviksi. Yrityksemme omaa märkätilasertifikaatin, joten työt tehdään varmistetusti ammattitaidolla ja oikeaoppisesti. Kauttamme saat myös putkityöt ja sähkötyöt, joten esim. vesikalusteiden siirrot ja asennustyöt sekä erilaiset valaistusratkaisut hoituvat kätevästi kauttamme avaimet käteen –tyyliin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy lisää palveluistamme tai tee heti tarjouspyyntö! Meiltä saat tietenkin samalla kertaa myös saunaremontin sekä kaikki muut remonttipalvelut keittiöremonteista pintaremontointiin.