Saunaremontti Tampere ja lähikunnat

Koska saunasi lauteet on viimeksi uusittu? Olisiko ehkä jo aika isommallekin saunaremontille, seinät ja katto mukaan luettuna? Remonttipalvelu Kujala Pentti suorittaa saunaremontit yli 20 vuoden kokemuksella Pirkanmaalla. Toimialueemme kattaa mm. Tampereen, Nokian, Lempäälän, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan. Meiltä saat saunaremontit näyttävällä lopputuloksella, joka kestää myös käyttöä vuosien ajan.

Saunan remontointi avaimet käteen – periaatteella

Suoritamme kaikki saunaremontissa tarvittavat työvaiheet itsenäisesti, vanhan saunan purkamisesta alkaen aina viimeistelytöihin saakka. Kauttamme saat myös mahdollisesti tarvittavat putkityöt ja sähkötyöt, joten emontin aikana voidaan toteuttaa myös toiveidenne mukaiset muutokset putkisto- ja valaistusratkaisuihin niin saunassa kuin kylpyhuoneessakin.  

Soita ja tee tarjouspyyntö!

Koska on oikea aika teettää saunaremontti? Heti, kun sille ilmenee aihetta, sillä huonokuntoinen saunatila ei palvele ketään, ja lisäksi esimerkiksi heikkokuntoiset lauteet voivat aiheuttaa suoranaisen vaaratilanteen. Tee meille tarjouspyyntö niin me tulemme paikan päälle arviomaan kohteen tarkan tarjouksen laskemista varten. Muista, että meiltä saat samalla myös muut remonttipalvelut kuten kylpyhuoneremontit.